Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Dr.Murat Ağırtaş, dün kent merkezinde ortaya çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulundu. İl Müdürü Ağırtaş, söylentilerin asılsız, iddiaların mesnetsiz olduğunu bildirdi.

Kırıkkale Sağlık camiası dün hasta taşıyan ambulanslar ve araç takip sistemlerinin çöktüğü yönündeki söylentiler ile çalkalandı. Kent merkezinde ortaya atılan iddialara göre ödeme yapılmadığı için Yüksek İhtisas Hastanesi ve 112 acil servis ambulanslarına yakıt temin edilemediği ve hastanelerin bünyesinde olan araçlardaki takip sisteminin çalışmadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Söz konusu iddialar üzerine bilgisine başvurduğumuz Sağlık İl Müdürü Dr.Murat Ağırtaş, tüm iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. İl Müdürü Ağırtaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada söylentilerin asılsız olduğunu belirtti.

Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti Tesla, elektrikli araç fiyatlarında yeni indirimlere gitti

Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Ağırtaş açıkladı; Söylentiler asılsız

YEDEK MAZOT DEPOMUZ VARDIR

Yapılan anlaşmalar ve sözleşmeler gereğince böyle bir ihmal veya sıkıntı yaşanmasının mümkün olamayacağına dikkat çeken Sağlık İl Müdürü Murat Ağırtaş, ”ambulanslarımız hali hazırda faal durumdadır. Ayrıca mazot sıkıntı yaşanmaması için il müdürlüğü olarak gerekli tedbirler alınmış olup, yedek mazot depolarımız mevcuttur”dedi. Araçlarda bulunan GPS (Global Positioning System; Küresel Konumlama Sistemi) çalışmadığı yönündeki iddialara da açıklık getiren İl Müdürü Ağırtaş,”sistem çalışmamış olsa araçlarımızın nerede olduğunu takip etmemiz mümkün olamaz. Şu anda tüm araçlarımızın nerede ve hangi görevlerde olduğunu rahatlıkla takip edebiliyoruz. Bu söylentiler tamamen asılsız ve mesnetsizdir” sözleriyle yalanladı.

 

Editör: TE Bilisim