Kamunun en büyük sendikası ÖzSağlık-İş Sendikası İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Erdem Dinç yaptığı açıklamada;
Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev yapan Güvenlik Görevlisi üyeleri Aziz Özgel’e hastane idaresi tarafından verilen planlı ve maksatlı disiplin cezasına karşı açtıkları iptal davasını yerel mahkemede kazanmalarının akabinde davalı kurumun üst mahkemeye taşıdığı davayı kazandıklarını açıkladı. 

Şube Başkanı Dinç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 

“PLANLI ve MAKSATLI DİSİPLİN CEZASINA KARŞI SENDİKAMIZDAN HUKUK ZAFERİ…

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Güvenlik Görevlisi olarak çalışan temsilcimiz Aziz Özgel’e planlı ve maksatlı bir şekilde tutulan tutanaklar ile verilen HUKUKA ve VİCDANA AYKIRI Disiplin Cezası ile ilgili iptal davasına Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 30.Hukuk Dairesi son noktayı koydu. 

Yerel Mahkemede lehimize sonuçlanan davayı istinaf eden davalı Bakırköy Mazhar Osman ruh ve sinir hastanesi yönetiminin uyguladığı disiplin kurulunun hukuka aykırılığı İstinaf kararı ilede kesinleşmiş oldu. 

Dava sürecini başarıyla yürüten Genel Merkez Yöneticilerimize, Avukatlarımıza ve Hukuk Birimimize şahsım, temsilcilerimiz ve üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

Yeni uygulama başladı: Bu kişiler ehliyet alamayacak! Yeni uygulama başladı: Bu kişiler ehliyet alamayacak!

İfadelerine yer verdi.

Editör: Sercan Yılmaz