Şerafettin Akalın’ı yaşadıkları tartışmanın ardından özel bir klinikte diş hekimi olarak çalışan A.Ö. tarafından öldürdüğü ortaya çıktı. A.ö, özel kurulan bir jandarma ekibi tarafından yakandı. Gözaltına alınan A.Ö. suçunu itiraf etti.

Olay, 14 Ocak'ta Söke-Kuşadası yolu üzerinde Granta mevkiinde gerçekleşmişti. Verilen bilgilere göre, Granta mevkiinde boş bir arazide başı vücudundan ayrılmış ve çuval içine konulmuş bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine hızla gelen ekipler, olay yerini güvenlik çemberine alarak incelemelere başladı. Parçalanmış ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAYIP OLDUĞU BİLDİRİLMİŞTİ, CESEDE BULUNDU

Bulunan cesedin 14 Aralık 2023'te evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 4 çocuk babası Şerafettin Akalın'a ait olduğu belirlendi. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

KURULAN ÖZEL EKİP ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

Kamuoyuna kesik baş cinayeti olarak yansıyan olayda yapılan araştırma sonucu kimlik bilgilerine ulaşılan Şerafettin Akalın’ın öldürülmesi olayına karışanların yakalanması için özel ekip kuruldu. JASAT ekipleri de çalışmalara destek verdi.

yürütülen soruşturma kapsamında özel bir klinikte diş hekimi olarak çalıştığı öğrenilen 34 yaşındaki A. Ö. ile 71 yaşındaki H. Ö. ve 39 yaşındaki V.Ö. cinayet şüphelisi olarak belirlendi. Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı.

AKP'de gündem 'değişim': CHP'ye kaptırılan il başkanları değişiyor AKP'de gündem 'değişim': CHP'ye kaptırılan il başkanları değişiyor

DİŞ DOKTORU İTİRAF ETTİ

Yakalanan şüphelilerden diş doktoru A.Ö. yapılan sorgu sırasında suçunu itiraf etti. A.Ö. Şerafettin Akalın’ın ile buluştuğunu, arazide yürüdükleri sırada tartıştıklarını, Şerafettin Akalın'ın kendisine balta ile saldırmasının ardından cinayeti işlediğini anlattı. Suçunu itiraf eden A.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.(Özgür Kocaeli)

Editör: Ceren Yıldız