Karaman Sağlık İl Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve sağlık idarecileri başhekim Kutsal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.Veda organizasyonunda konuşan Dt. Fatih Kutsal, ‘’ Verilen görevler ve makamlar devletimize ve milletimize hizmet için birer araçtır. Geçicidir. Sağlık hizmetleri devam eden bir süreçtir. Sekiz yıllık başhekimlik görevim, emekli olmam sebebiyle sona ermiştir. Görevde bulunduğun süreç içerisinde, hastalarımızın sıkıntılarını gidermek, dertlerine çare olabilmek amacıyla diş hekimlerimiz ve tüm personellerimizle büyük bir özveriyle çalıştık. Birinci amacımız halkımızın duasını almak oldu. Hastanemizin taşınması, yeni yerinde hizmete başlaması aşamasında özveri ile tüm personelimiz gayret etti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca edindiğim hayat tecrübesi ve tanıdığım güzel insanlar en büyük kazancımdır. Görev yaptığım süreçte desteklerini esirgemeyen yöneticilerimiz ve personellerimize teşekkürü bir borç bilirim. Haklarınızı helal ediniz’’ dedi. Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde gerçekleşen devir teslim töreni ile görevi Dt. Yusuf Gündoğdu devraldı.

İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti İstanbul Valisi Gül, Genç Sağlık Sendikası heyetini kabul etti

Dt. Yusuf Gündoğdu kimdir?

Gündoğdu, Karaman’ın Ayrancı İlçesi’nden olup 1977 doğumludur. İlköğretimini Ayrancı’da  orta ve lise öğrenimini Ereğli’ de tamamlamıştır. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi ÇAPA Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. 2004-2008 yılları arasında özel sektörde Diş Hekimliği yapan Gündoğdu, 2008 yılında Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde göreve başlamış buradaki görevine halen devam etmektedir. 06.07.2023 tarihi itibari ile de Karaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi olarak atanmıştır.Gündoğdu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim