Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu gece saatlerinde Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi ve Ameliyathanelerini yerinde inceledi.
           Ziyarette görevli personel ile birimlerin genel değerlendirmesi yapılarak vatandaşlarla daha iyi sağlık hizmeti verebilmek amacıyla istişarelerde bulunuldu.
           Gece saatlerinde hastaneyi ziyaret eden Dr. Ertan Değirmencioğlu, Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathaneleri ve bölümlerdeki hastaları ziyaret edip sohbet etti, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak istek ve sıkıntılarını dinledi. Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu’nun da eşlik ettiği denetlemede, hastane personeli de sorun ve sıkıntıları hakkında Sağlık İl Müdürü Dr. Değirmencioğlu’na bilgi verildiler. Ziyaretlerin amacı hem personelleri yalnız bırakmadan her zaman onların yanında olduklarını göstermek, hem de hastanenin durumu hakkında bilgiler almak.
       Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Değirmencioğlu hasta ve hasta yakınlarını da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastanedeki vardiya dehşeti! Yardımcısını sopayla döverek öldürdü Hastanedeki vardiya dehşeti! Yardımcısını sopayla döverek öldürdü

(SAHİRE TURPÇU-Memleket)

Editör: TE Bilisim