İstanbul Avcılar'da bir İETT otobüsü, yol verme konusundaki bir anlaşmazlık nedeniyle durmak zorunda kaldı. İddiaya göre, aracın yol vermediği için sinirlenen bir yolcu, otobüsten inerek aracın şoförü olan doktorla tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüdü ve yolcu, doktora yumruk atarak saldırdı.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Merkez Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Avcılar Cihangir-Başakşehir Şahintepe seferini yapan İETT otobüsü, A.K. yönetimindeki otomobilin yol vermemesi nedeniyle durdu. Trafik durdu ve otobüs şoförü, yolun açılması için beklemeye başladı.

YUMRUK ATARAK SALDIRDI

Bu sırada otobüsten inen bir yolcu, çocuk doktoru olduğu öğrenilen sürücü A.K. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içerisinde büyüdü, ve yolcu doktora yumruk atarak saldırdı.

Yüzü kanlar içinde kalan doktor, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktor A.K., saldırganından şikayetçi oldu. Saldırgan ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Bebek Arabası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz? Bebek Arabası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Kaynak: rss