Yaklaşık 20 yıldır her 14 Mart'ta 81 ilden yılın doktoru ve yılın sağlık çalışanı ( ebe, hemşire, paramedik) seçiliyor

personel sağlık net / özel haber

Sağlık bir ekip işidir ve ekipten bir kişinin eksikliği işleri tamemen sona erdirebilir. Cerrah, anestezi olmadan ameliyat yapamaz. Ebe doktor demeden işlem yapamaz. Buna benzer birçok örnek vardır

Yıllardır o ilde sağlık müdürü ve müdürlük çevreleri kimi layık gördüyse o yılın hekimi oldu. Tamamı hakkaniyetsiz yapıldı diyemeyiz tabiki ancak bakanlık bile müdürlüklerin adam kayırma ve torpil yapacağını bildiği için idareciler ve onların yakınlarından yılın hekimi ve sağlıkçısı seçmeyin dedi.

Sağlık ordusunun tamamı yılın hekimi ve sağlıkçısıdır. Ayrım yapmaya gerek yok. Canla başla en ucra köylerde aile hekimliği yapan doktor sırf idarecilere yalakalık yapmadığı için yılın hekimi olmuş yada olmamış hiç önemli değil. 

Sağlık çalışanlarının hepsi yılın doktoru ve sağlıkçısı olmayı hak ediyor. Pandemide ve depremde doktorundan hizmetlisine tüm sağlık camiyası rüştünü ispatladı. Şimdi 1.4 milyonluk sağlık ordusundan seçilen 162 kişi öncelikle tebrik ediyoruz. Ancak idare tarafından kendilerine teklif sunulup bunu kabul etmeyenlerinde olduğunu biliyoruz. Neden kabul etmediğini sorduğumuz bir hekimimizden şu cevabı aldık '' Bana sıra gelene kadar çok daha hak eden hocalarım var'' dedi. 

bu haber personel sağlık net'e aittir.  Taklit sitelerde yayınlanan haberlere itibar etmeyiniz. Sağlık alanından bilgi almak istiyor iseniz size personel sağlık net yeter. Daha fazlası için personel sağlık instagram sayfasına buradan tıklayınız

Motorine indirim geliyor Motorine indirim geliyor

Editör: Sercan Yılmaz