Canan Karatay'ın ekmek yerine önerdiği besin Canan Karatay'ın ekmek yerine önerdiği besin

 

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir sağlık çalışanına gerçekleştirilen saldırının ardından güvenlik problemlerine dikkat çekmek amacıyla HEKİMSEN, Gaziantep genelinde 2 gün bırakma kararı aldı.

Yapılan açıklamada "HEKİMSEN sendikası olarak Hekim ve sağlık çalışanlarının can güvenliğinin sağlanamadığı, tedbir anlamında yetersiz kalındığı için 07-08.09.2023 tarihlerinde Acil servis ve poliklinikleri, acil ve onkolojik vaka ameliyatları, doğum salonu, tüm yatan hasta servis çalışanları ve evde bakım birimi hariç olmak üzere tüm polikliniklerde 2 gün iş bırakma eylemi yapılacaktır. Çalışma arkadaşlarımızın, güvenlik nedeniyle iş yerlerine gitmemeleri önem arz etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleşen olay bir kez daha göstermiştir ki kamu içerisinde yer alan sağlık kuruluşları güvenlik anlamında can çekişmektedir.
Bu anlamda @hekimsen sendikası olarak Hekim ve sağlık çalışanlarının can güvenliğinin sağlanamadığı,… pic.twitter.com/mswVmSczhB

— Hekimsen (@hekimsen) September 7, 2023

 

 

Editör: TE Bilisim