• USD 32,32
  • EUR 35,13
  • ALTIN 2.280,24
  • BİST100 8.958
  • BTC 70.444

Hasta yakını Haberleri

hasta yakını haberleri ve güncel hasta yakını gelişmeleri, hasta yakını ile ilgili tüm video, hasta yakını fotoğrafları ve hasta yakını haberleri Personel Sağlık NET Sağlık Personeli sitemizde


Gündem

Çankırı'da acil serviste görevli doktor, hasta yakını tarafından darbedildi. Kimliği öğrenilemeyen şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Gündem

SEAH Çocuk Acil Servisinde dün akşam silahlı bir hasta yakını nedeniyle korku dolu anların yaşandığı olayı Hekim Dayanışması Platformu kınadı.

Gündem

Edirne'de annesinin ölüm haberini veren kadın doktoru darbeden V.K. adlı zanlıya ev hapsi cezası verildi.

Gündem

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir hasta yakını doktoru darp etti.

Gündem

Bursa Şehir Hastanesi’nde çalışan Uzm. Dr. Nihan Alkış’ı darp eden hasta yakını, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Gündem

Saldırgan hasta yakını Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevi başındaki hemşireyi yaraladı. Beyaz Kod ise çalışmadı.

Gündem

Paramedik sağlık çalışanı Mehmet Kılıç´ı (24), annesiyle ilgilenilmediğini iddia edip darbeden Gökhan T. (28), emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Son Dakika

Şanlıurfa’da Özel Metrolife Hastanesinde, acil serviste görevli doktor, bir hasta yakınının sözlü ve fiziki saldırısına uğradı.