personel sağlık net

sağlık personeli

TOGG'un kura çekimi tamamlandı ve asil ile yedek listeler belirlendi. Ardından, TOGG almak isteyen vatandaşlara kamu bankalarından düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank TOGG Kredisi verecek. TOGG için ne kadar kredi verilecek, şartları neler? İşte ayrıntıla
TOGG kura sonuçları açıklanmasının ardından araştırmalar kapsamında TOGG fiyatlarına odaklanılmaya başlanı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte 2 adet TOGG aldıklarını ve kırmızı arabanın parasını eşinin verdiğini söylemişti.

Ayrıca kamu bankalarına TOGG kredisi için çağrıda bulunmuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de kamu bankalarının düşük faizli kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın yakında TOGG kredilerini duyurması bekleniyor. 

Otomotiv sektörünün tanınan gazetecilerinden Emre Özpeynirci, bir kamu bankasının TOGG kredisi detaylarını ortaya döktü. Yakında açıklama yapması beklenen bankanın 300  bin TL krediye 24 ay vade ve %1,36 faiz uygulaması bekleniyor.

Hastanedeki vardiya dehşeti! Yardımcısını sopayla döverek öldürdü Hastanedeki vardiya dehşeti! Yardımcısını sopayla döverek öldürdü


Şuanda 0 bir otomobil kredisi çekmek istediğinizde, şu değerlerde kredi çekebilrsiniz.

T10X V2 RWD Uzun Menzil satışını 1.215.000 TL’den yapacak bu da eğer farklı bir durum olmaz ise bankanın %20’lik oranını krediyle karşılayacağı anlamına Türkiye'nin yerli otomobil üreticisi TOGG, yeni modeli T10X ile dikkatleri üzerine çekiyor. 915.000 TL'lik liste fiyatına sahip olan araç, kredi kullanarak da satın alınabiliyor. TOGG T10X'i %1,36 faiz oranıyla 300 bin TL kredi çekerek almak isteyen bir alıcı, 24 ay vade ile aylık 15.200 TL ile 15.330 TL arasında taksit ödeyerek araca sahip olabilecek. Eğer nakit ödeme yapmayı tercih ederse, doğrudan 915.000 TL'ye aracı satın alabilecek.

Editör: TE Bilisim