14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için aday listeleri açıklandı. Bu süreçte birçok ünlü isimde partilere aday olarak adlarından söz ettirdi. Milletvekili adayı olduğunu duyuran isimlerden biride Şanlıurfalı türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer oldu.


AK Parti'nin Aydın milletvekili adayı listesinde 5'inci sırada yer alan  Dr. Mehmet Umut Tuncer, adaylığı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

"AYDIN'IMIZA SAHİP ÇIKMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti

Milletvekili aday listesinde çıktığı için şu sözleri söyleyen Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, "Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir başlangıç yapmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile çok önemli bir adım attık. 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği için teveccühleri ile şahsımı aday gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize gönülden şükranlarımı sunuyorum. Medeniyetler tarihi şehri Aydın’ımıza sahip çıkmak için çok çalışacağım. Bu sorumlulukla, ortak akılla, ortak iradeyle, ortak vicdan ve milli iradenin gücüyle Türkiye Yüzyılı’nda davamıza birnefer olarak Durmak Yok Yola Devam!" açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim