“Bizim partimiz, vatan, bayrak ve ezandır” diyen Çiler, herkesin desteğini istedi. 

Gebze Ticaret Odası eski başkanı Nail Çiler, Happy İNN Otel’de gazeteciler ve Gebze Ticaret Odası çevresindeki işadamları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.  Programa CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve genel sekreter M. Yaşar Sekin ile gazeteciler de katıldı. 

Konuşmasına, gazetecilere ve kamuoyuna teşekkür ederek başlayan Çiler; “Bu bir veda konuşması değildir, sadece görev değişimidir. Gebze Ticaret Odasını çok güvenilir arkadaşlara teslim ediyorum. Gözüz arkada kalmayacak. Gebze Ticaret Odası hep takip edilen oda oldu” diyerek başladı. 

“Biz bir aileyiz ve kimseyi incitmeden herkesin kucaklaştığı bir Türkiye istiyoruz” diyen Çiler, siyasi partilerin hizmet için bir araç olduğunu söyledi. Gebze bölgesinin sesi olmak için milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Çiler, Bugün ülkenin vatanseverlere ihtiyacı var, ben de onun için aday adayı oldum. Gebze bölgesine 404 eseri olan bir Alaettin Kurt olamayız belki ama onun eksiklerini tamamlamaya çalışacağız” dedi. 

İLK PROJEMİZ FARABİ OLACAK

Sürekli işçi muhtar seçildiğinde işine son verilir mi? Sürekli işçi muhtar seçildiğinde işine son verilir mi?

Milletvekili seçilmesi durumunda ilk projesinin Farabi Araştırma Hastanesinin içinin doldurulup tam teşekküllü araştırma hastanesi olması olduğunu da söyleyen Çiler, Gebze’nin mutlaka büyükşehirli il olması gerektiğine dikkat çekti. Her partinin Gebze bölgesinden seçilecek yerdeki isimlere yer vermesi gerektiğini de söyleyen Çiler, “Sadece Gebze’nin 294 bin civarında seçmeni var. Bugüne kadar bölge için ne istediysek sizlerin desteği ile yaptık. Hünkar Çayırı ve Askeri kışla bunlara açık birer örnektir.  Mecliste herkesin vekili olmak istiyorum. Gebze bölgesinin her anlamda temsilcisi olacak ve farklı bir milletvekilliği yapacağım. Asla bir emniyet müdürü ve bir hastane başhekimi tayini ile uğraşmayacağım. Görüşü ne olursa olsun işini adam gibi yapan kimseye müdahale etmeyeceğim. Bizin partimiz vatan, bayrak ve ezandır. Partiler hizmet için sadece bir araçtır. Bayrak sevgisi olan herkesle yol yürüdüm, bundan sonra da yürürüm” dedi. 

Program öncesi tüm masaları eşi Sevgi Çiler ile birlikte gezen Nail Çiler’e program sonrası CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan parti rozeti taktı.

 

Editör: TE Bilisim