DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde en çok hasar alan illerden olan Kahramanmaraş’ta yaşanan sorunları ele aldı. Sağlık hizmetlerinde yaşanan sorunlara değinen Karatutlu yaşanan sorunlar hakkında konuştu.

Türkiye'de en çok satan telefonlar belli oldu Türkiye'de en çok satan telefonlar belli oldu

"SİYASETÇİLER VE SENDİKACILAR ANLAŞAMADI! SAĞLIK MÜDÜRÜ BİLE ATANMADI"

6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından iki ay önce istifa eden sağlık müdürünün yerine yeni bir atama yapılamadığı hakkında açıklamalarda bulunan Karatutlu şu ifadeleri kullandı:

“Kahramanmaraş’ta sağlık hizmetleri içler acısı durumdadır. Necip Fazıl Hastanesi, Türkoğlu Devlet Hastanesi, iki özel hastane devre dışı kalmıştır. Halk Yörük Selim Hastanesi’nde bir 2 dakikalık muayene için üst üste yüzlerce insan perişan olmaktadır. Yoğun bakımlar, ameliyathaneler yetmemekte, hastalar başka şehirlerde sağlık hizmeti almaya çalışmaktadır. Halk 'acil durum hastanesi yapacağız’ gibi vaatlerle uyan almaktadır. Henüz iki aydır istifa eden sağlık müdürünün yerine siyasetçiler sendikacılar anlaşamadıkları için sağlık müdürü bile atanamamıştır.”

https://haymanagazetesi.org/video/16073777/milletvekili-karatutlu-kahramanmarasta-saglik-hizmetleri-icler-acisi-durumdadir

Editör: TE Bilisim