Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı 'değişim' çağrısı ile öne çıkan İmamoğlu'nun Genel Başkanlığa oynadığı sık sık konuşuldu.

Değişime öncülük etmekten bir adım dahi geri durmayacağına yönelik de mesajlar veren İmamoğlu'nun hedefinin CHP Genel Başkanlığı değil, Cumhurbaşkanlığı olduğu iddia edildi.

Milliyet'te yer alan kulis haberine göre; İmamoğlu'nun yapacağı açıklamalarda “adaylık” konusunda rengini belli etmeyecek. “Adayım”  demeyecek ancak her konuşmasında “Mevcut Genel Başkan ile devam edilmez. Bu Genel Merkez ile olmaz” yönündeki mesajlarını vermeye devam edecek.

Ankara kulislerini hareketlendiren gelişme sonrası İmamoğlu için parti kulislerinde “Kapsamlı bir araştırma yapıyor. Kendi çıkarına bakmaz. Ekrem Bey’in hedefi zaten genel başkanlık değil. Genel başkan başkası olsa bile cumhurbaşkanı adayı olabilir. Asıl hedefi Cumhurbaşkanlığı” değerlendirmeleri yapılıyor.

Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde

Kulislerde İmamoğlu’nun aday çıkmaması halinde hangi adaya sıcak baktığı konusunda ise kulislerde şu konuşuluyor:

“CHP Grup Başkanı Özgür Özel aday olması halinde İmamoğlu’nun ‘hayır’ demeyeceği isimlerden biridir” 

Editör: TE Bilisim