Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde konuştu. Konuşmasında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, Bayraktar Grubu'nun Türkiye'ye kazandırdığı projeleri sayarak "Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz." dedi.

Motorine indirim geldi Motorine indirim geldi

Erdoğan, "Birileri çıkıyor diyor ki, 'Atatürk Havalimanı'na dokunmayın.' Sen ne yaptın Atatürk Havalimanı'na? Sen orayı kimlere peşkeş çektin?" diye sordu. Erdoğan ayrıca Bayraktar Grubu'nun Türkiye'ye kazandırdığı insansız hava aracı projeleri gibi başarılı projeleri hatırlatarak, "Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz." ifadesini kullandı.

Erdoğan ayrıca, "Giresun, AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na sahip çıkacak. Bu coğrafyada ne varsa Türkiye'nin geleceğinde burada yatıyor." diye konuştu.

ENFLASYON FARKI VE REFAH PAYI ARTIŞI YAPACAĞIZ

Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan artışlar yapacağız. Nereden nerelere geldik. Eğitimden sağlığa her alanda standartları en yükseğe biz çıkardı. Sanayi ve teknoloji eksiklerini biz giderdik mi? Bu ülkenin en büyük özlemi olan Ayasofya'yı biz ibadete açtık mı? 

Amerika'da Türk Evi'ni inşa ettik. Yaparsa biz yaparız, yaparsa AK Parti yapar.

Editör: TE Bilisim