Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri öncesi Nasreddin Hoca Evi'nde, Bakanlık çalışmalarına ilişkin Anadolu Ajansının (AA) sorularını yanıtladı.

 

Sağlık Bakanı Koca’dan Tokat’taki depreme ilişkin son durumu açıkladı Sağlık Bakanı Koca’dan Tokat’taki depreme ilişkin son durumu açıkladı

Bakan Göktaş, güncel şartlara göre sosyal desteklerin güncellenmesiyle ilgili bir beklenti olduğunu da belirterek, şunları kaydetti:

"Şunun müjdesini verebilirim ki Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da işaret ettiği gibi bugün Hazine ve Maliye Bakanlığımız memur maaşlarına yapılacak artış oranını net olarak belirledikten sonra bizim bazı sosyal destek programlarımızda da yapacağımız artışlar ortaya çıkacaktır. Hangi destekleri peki kapsayacak? Bunu da söyleyeyim. Yaşlı aylığı, engelli aylığı, engelli bakım aylığı, silikozis aylığı, kronik hastalıklarla ilgili yaptığımız destek programları ayrıca da vefat yardımı bu artış oranlarından etkilenecektir."

 

 

Editör: TE Bilisim