Sağlıklı bir gülümseme, kendinizi iyi hissetmenizin ve özgüven sağlamanızın anahtarıdır. Diş sağlığını korumak için düzenli olarak bakım ve tedavi işlemlerini yaptırmanız gerekiyor. Bu noktada önemli bir konu ön plana çıkıyor: Güncel Diş Tedavi Fiyatları!

Güncel diş tedavi ücretleri, Türk Dişhekimleri Birliği tarafından taban ücret uygulamasıyla belirleniyor. Ancak fiyatlar elbette kliniklerin kendi fiyatlama politikalarına göre değişiklik gösteriyor.

Diş tedavisi fiyatları ne kadar? En önemli tedavileri sizler için açıkladık…

Diş Teli Fiyatları

Eğri ya da çarpık dişler, birçok kişinin diş problemleri arasında yer alıyor. Bu sorun, genel olarak estetik ve fonksiyonel bozukluklara yol açmaktadır. Diş teli tedavisi ise bu durumu gidermenin en önemli yöntemi sayılabilir. Bu nedenle günümüzde diş teli tedavisi sıkça uygulanıyor.

Diş teli tedavisi, estetik amaçlarla uygulanabilir. Ayrıca fonksiyonel iyileştirme amacıyla da bu tedavinin uygulandığını söyleyebiliriz. Genel olarak diş sağlığının önemli bir parçası olan diş pozisyonu, tel tedavisi ile düzeltilebilmektedir.

Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti

Diş teli fiyatları, yukarıda belirttiğimiz gibi TDB tarafından belirlenmektedir. Diş tedavi fiyatları arasında ise diş telinin önemi büyük. Fiyatlar, genel olarak tedavi süresi, klinik konumu ve ücret politikalarına göre belirlenir.

Diş Teli Fiyatları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Diş Köprü Fiyatları

Diş tedavi fiyatları arasında bir diğer önemli unsur köprü tedavisidir. Diş eksiklikleri, estetik açıdan problem yaratırken aynı zamanda fonksiyonel bozukluklara da yol açabilir. Kişinin durumuna bağlı olarak değişmekle birlikte çoğunlukla bu durumda köprü tedavisi uygulanıyor.

Diş eksikliğinin olması durumunda uygulanan köprü tedavisinde, boşluğun her iki yanındaki dişin de sağlam olması gerekir. Aksi halde köprü tedavisi uygulanamayacaktır. Eksik dişleri yerine koymak için bu şekilde uygulama yapılırken aynı zamanda estetik açıdan da fayda sağlanmaktadır.

Diş köprüsü fiyatları; köprü yapımında kullanılan malzeme türü, kullanılan malzemelerin kalitesi ve tedavi süresine göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca eksik diş sayısı da fiyatlar üzerinde etkilidir.

Diş Köprü Fiyatları listesini güncel olarak takip etmek için sayfamıza göz atabilirsiniz.

Diş Taşı Temizliği Fiyat Listesi

Diş tedavi fiyatları için bir başka probleme daha odaklanabiliriz: Diş Taşları! Diş taşı birikimi, diş sağlığı başta olmak üzere aynı zamanda diş eti sağlığını da etkileyebilir. Diş taşı temizliği, ağız hijyenini korumak için birçok durumda tedavi amacıyla uygulanıyor.

Diş taşı temizliği, sıklıkla şu amaçlar için uygulanmaktadır:

  • Diş ve Diş Eti Sağlığını Korumak
  • Kötü Nefes Kokusu Problemlerini Gidermek
  • Diş Rengini Beyazlatmak
  • Diş ve Diş Eti Hastalıklarını Önlemek

Diş taşı temizleme fiyatı, Türk Dişhekimleri Birliği’nin taban ücretine göre belirlenirken aynı zamanda klinik politikaları da etkilidir. Diş taşı temizlik tedavisi ve fiyatları ile ilgili bu bilgileri verebiliriz.

Diş Taşı Temizliği Fiyat listesini bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim