Karabük Postası'ndan Halil Kızılyer'in haberine göre;

Van'da Sağlık Çalışanlarına Müjde: Hastane İçinde Anaokulu Açıldı! Van'da Sağlık Çalışanlarına Müjde: Hastane İçinde Anaokulu Açıldı!

Unlu mamullerde sık sık yaşanan ve artık alışılmış bir durum haline gelen içerisinden yabancı madde çıkması gibi durumlar yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak yaşanan olay Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İftar saatinde gerçekleşti. Hastane personelinin aldığı yemeğin yanında dağıtılan ekmeğin içinden çıkan demir parçası şok etkisi yaratırken, olayın sağlık kuruluşunda yaşanması düşündürdü.

Konuyla ilgili olarak edindiğimiz bilgilere göre; “İftar için yemekhaneye giden personel, yemeğin yanında bir poşet içinde ekmek alıyor ve masaya geçerek iftar saatini bekliyor. Ezanla birlikte orucunu açmak için ekmeği bölüyor ve ekmeğin içinden demir parçası çıkıyor. Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran personel, “iyi ki ekmeği bölmüşüm, bunu fark etmeseydim bu demir parçasını yemiş olacaktım. Eğer yeseydim dişlerim parçalanmış olacaktı. Burası bir hastane herhangi bir yer değil, ekmeği üreten firmanın insan sağlığı konusunda daha dikkatli olması gerekiyor. Bugün personele verilen ekmeğin içinden çıkan demir parçasının, başka bir zaman da hastalara dağıtılan ekmeğin içinden çıkmayacağını kimse garanti edemez” diyerek yaşanan bu olaya tepki gösteriyor. (Halil Kızılyer)

Editör: TE Bilisim