Kamu alımlarına yönelik harcamalar tasarruf odaklı olacak Kamu alımlarına yönelik harcamalar tasarruf odaklı olacak

Vücudunda birden fazla operasyon yaptırmaya karar veren 43 yaşındaki Aysel Halilova, İstanbul Şişli'deki klinik sahibi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat T. ile anlaştı. Anlaşma karşılığında liposaction ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı için gün alan Halilova, geçen yıl 22 Ağustos'ta doktorun anlaşmalı olduğu hastanede ameliyat masasına yattı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, karnındaki yağları alınan ve memeleri üç beden küçülen Aysel Halilova'ya, doktor Murat T. tarafından ameliyatın çok başarılı geçtiği söylendi. Ameliyat sonrası odaya çıkarılan Halilova'nın iddiaya göre ağrıları giderek artmaya başladı. Ağrı kesicilerle uyumaya çalışan kadın, bu durumun normal olduğu ve ağrıların azalacağı söylenerek taburcu edildi.

Ağrılarla baş etmeye çalışan genç kadının birde vücudundaki dikişler patladı, karın altı dikişleri iltihap kaptı ve memeleri ise düştü. Yeniden hastaneye başvuran kadına tedavi uygulansa da tekrar ameliyat olması gerektiği söylendi.

Günlerce ağrı çeken Halilova, memelerinin ise istediği beden olmadığını gördü. Bunun üzerine savcılığa başvuran kadın, doktorun kendisini yaraladığını, ameliyat nedeniyle vücudunda kalıcı dikiş izleri ve hasarlar olduğunu, yeniden ameliyat olması gerektiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Odatv.com

Editör: TE Bilisim