Dün saat 20.00 sıralarında Osmaniye- Kadirli karayolu, Cevdetiye Beldesi mevkiinde sürücü Sabiha Hayta’nın kullandığı 80 ABG 321 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Enes Erkan Topal idaresindeki 80 GY 117 plakalı ambulans ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerce yapılan incelemede otomobilde sıkışan sürücü Sabiha Hayta ile kızı Emel Hayta olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı Halil Hayta ise kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

 Ambulans şoförü ATT Enes Erkan Topal, Paramedik Bekir Baz ve ATT Aziz Denizoğlu ise olay yerine gelen ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN YARALI PERSONELLERE ZİYARET

3 bakan haricinde hiçbir bakanın yeri garanti değil 3 bakan haricinde hiçbir bakanın yeri garanti değil

 İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, vakaya giderken trafik kazası geçiren Osmaniye Merkez 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan 112 personellerini tedavi gördükleri Osmaniye Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, vefat eden Halil Hayta eşi Sabiha Hayta ve kızları Emel Hayta’nın ise Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde toprağa verilecekleri öğrenildi.

Editör: TE Bilisim