Fatih Portakal, Youtube kanalındaki günlük haber canlı yayınında elde ettiği kulis bilgilerine göre CHP'nin seçimi kazandığı takdirde kabinedeki birkaç bakanlığa gelecek isimlerin belli olduğunu açıkladı.

İşte Fatih Portakal'ın iddia ettiği kabine ve isimleri:

Erdoğan: Yüksek enflasyonda ne verirsek verelim kaybolup gidiyor Erdoğan: Yüksek enflasyonda ne verirsek verelim kaybolup gidiyor

Fatih Portakal şöyle konuştu: "Diyelim ki Kılıçdaroğlu kazandı. Peki Kılıçdaroğlu kazanırsa kimleri aday yapmak istiyormuş oradan gidelim önce. Ahmet Akın'a size Muharrem Erkek'in ismini vermiştim biri Adalet Bakanı diğeri Enerji Bakanı olarak düşünülüyor diye.

Şimdi son bilgiler geldi. Aileden sorumlu bakan içşn Selin Sayek Böke düşünüyormuşkendisi Dışişleri Bakanlığı için de düşünüyormuş kadın olduğu için yabancı dili kuvvetli vesaire ama aileden sorumlu bakana sanki daha yakın gibi duruyor. Bülent Kuşoğlu konuda Çalışma Bakanı olarak yapacak. Engin Özkoç yine çok güvendiği isimlerden biriymiş, İçişleri Bakanı olarak düşünüyormuş.

Bir bomba iddia şöyle: İmamoğlu ve Mansur yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcılıkları olacağı düşünülüyor ya, kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrılacak şu anda Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı olarak anılıyor. Şimdi Çevre ve şehirciliği 2 ayrı bakanlık yapacaklarmış. O bakanların üstünde de İmamoğlu yer alacakmış çevre ve şehirciliğin üstünde. Yani koordinatör Cumhurbaşkanı yardımcısı gibi böyle bir düşünce varmış Kılıçdaroğlu'nun kafasında. Mansur Yavaş içinde tarımsal kalkınma kendisine bağlanacakmış.

-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrılacak. İki bakanın da üstünde İmamoğlu yer alacak
-İçişleri Bakanı Engin Özkoç
-Aileden sorumlu bakan Selin Sayek Böke
-Çalışma Bakanı Bülent Kuşoğlu,
-Ahmet Akın Enerji Bakanı,
-Muharrem Erkek Adalet bakanı.

Editör: TE Bilisim