Korku ve telaşla ambulansı arayan genç adam, ambulansı karşılamak için kapının önüne çıktı. Kısa bir süre sonra gelen ambulansın içindeki sağlık çalışanları Zeynep B. ve Kübra Y. hastaya müdahale etmek için eve çıktı.
KÖPEKTEN KORKUNCA ORTALIK KARIŞTI!

Tam eve girecekken Pomeranian cinsi köpeği gören sağlık çalışanı Zeynep B. köpek fobisi olduğunu anlattı. Berkan A.'dan köpeği bir odaya koymasını rica edince ortalık karıştı.
İddiaya göre alkollü Berkan A, hemşire Zeynep B'nin üzerine yürüyerek "Ne köpek fobisi, gir içeriye fobisini sinkaf ettiğim" şeklinde bağırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Zeynep B, eve giremezken diğer sağlık çalışanı Kübra Y, hastayla ilgilenmeye başladı.


SAĞLIK ÇALIŞANINI ODAYA KİLİTLEDİ

Ancak Kübra Y'nin hastaya müdahalesi esnasında alkollü olan Berkan A. yine olay çıkardı. Bu kez de sağlık çalışanını kardeşinin bulunduğu odaya kilitleyen Berkan A., genç kadına kabusu yaşattı.
ıSağlık çalışanı kapıyı açmasını söylemesine rağmen dinlemeyen Berkan A, Kübra Y'nin "Bu şekilde hastaya bakamam" demesi üzerine sinir krizi geçirdi.
TEHDİTLER YAĞDIRDI

Saldırgan adam, sağlık çalışanlarına küfürler ederek "Kardeşime bakacaksınız, o benim en değerlim, sizi mahvederim" şeklinde tehditler yağdırdı.
Ambulansın şoförü Ali K'nın da olay yerine gelmesiyle kapıda ambulansı göremeyen Berkan A, hakaretlerini sürdürdü. Ambulans geldiği gibi görevlilere tahsis edilen ön kabine oturan Berkan A'yı çevredeki komşular zor sakinleştirdi.

Yerel seçimlerinde oy kullanmamanın cezası belli oldu Yerel seçimlerinde oy kullanmamanın cezası belli oldu


12 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Yaşananların ardından sağlık görevlileri şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturmada suçlamaları reddeden Berkan A. hakkında "Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" ve "Tehdit" suçlarından 12 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Editör: TE Bilisim