Amasya Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şemsettin DÜMEN, Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yemeğin kalitesizliğinden vazgeçtiklerini, yemeğin kaçta çıktığınu bilip bilmediklerini sordu ve liyakatli (!) yöneticileri hastane yemekhanesinde yemek dağitımında görmek istediklerini ifade etti.

Şamil Tayyar: Mülakatın kaldırılması siyasi fayda sağlar Şamil Tayyar: Mülakatın kaldırılması siyasi fayda sağlar

Dümen yine paylaşımında hastanede 200 den fazla temizlik personelinin olduğunu ancak, 90 kişinin temizlikte çalıştığını, geriye kalanların torpille masa başındamı olduğunu yoksa hiç mi işe gelmediklerini sordu.

Amasya Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Şemsettin DÜMEN sosyalm medya hesabından yaptığı paylaşımda "

"Bugün Amasya sabuncuoğlu Şerefeddin eğitim araştırma hastanesinde öyle yemeği dağıtımı saat kaçta başladı. Haberi olan idereci varmı.

Sağlık çalışanı arkadaşlarımız sıcak ve yoğunluktan bitkin düşmemişler gibi bir de uzun kuyruklar da yemek yemeyi beklediler,

Hadi yemeğin kalitesizliğini geçtik dakikalarca kuyrukta bekleyerek ayrı bir Çile çektiler. Sabaha kadar nöbet tutan arkadaşlara neden adam gibi bir kahvattı verilmiyor hastanemizde 200 üzerinde temizlik işçisi varken neden 90 kişi temizlikte çalışıyor geriye kalanlar torpili masa başındamı yoksa hiçmi mesaiye gelmiyor hastanede temizlik haftalık yapılıyor herhalde sitelerde olduğu gibi.

Başıboşluk ve gayriciddilik almış başını gidiyor.2 sene de bir sözleşme yenilemekten başka birşey düşünemeyen

Liyâkatli (!) yöneticilerimizi bir gün hastane yemekhanesinde yemek dağıtımı sırasında görmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim