Sokak röportajında bir vatandaş, ekonomiden şikayet eden vatandaşlara karşı çıktı. Sokaktan Al Haberi isimli Youtube kanalının İstanbul Eminönü'de yaptığı sokak röportajında vatandaş hastane kuyruklarının olmadığını savundu.

Devlet Sert'ten İddialara Tokat Gibi Cevap Devlet Sert'ten İddialara Tokat Gibi Cevap

Gıda zamlarından şikayet ederek "5 liraya domates alıyordun, bugün 30 lira." diyen vatandaşa "Ne zamandır öyle alıyorsun?" diye itiraz etti. Ardından "Bu kadar yapılan hizmetleri göreceğim. 2 patates soğana bundan vazgeçeceğim. Yok böyle bir şey. Ben daha öncesini de gördüm. Ben gece 3'te hastanede kaldığı da biliyorum. 12'de Göztepe SSK hastanesinde beklerdim." dedi.

Bir vatandaş "Hala bekliyoruz kardeşim. Telefonda alıyorum, oraya gidiyorum, sıram geliyor ama başkasını alıyor." diye itiraz etti. Muhabir ise telefonunu çıkarak, kendisine takipçisinden atılan ve hastanedeki kalabalığın çekildiği bir görüntüyü gösterdi. "Bunu dün akşam takipçimiz gönderdi. 500 yataklı Şanlıurfa'daki hastanede, gece 12'yi 5 geçe, görüyorsunuz kalabalığı." diyerek o vatandaşa görüntüleri gösteren muhabire, "Olabilir. Ama hastanelerimiz var, değil mi? Şehir hastanelerimiz var." yanıtını verdi.

Odatv.com

Editör: TE Bilisim