20 yıllık tecrübesi ile Asef Kozmetik dünyaya açılıyor. Asef Kozmetik kurulduğu günden beri ülkemizde private label üretim yapan bir kuruluş olarak daha büyük adımlar ile bu üretimi bütün dünyaya taşıyor. Uzun yıllardır Avrupa’nın neredeyse hepsine ihracat yaparak başarısını kanıtlayan Asef Kozmetik, profesyonel ve deneyimli ekibi ile her gün daha da büyümektedir.

Asef Kozmetik Hangi Ülkelere Hizmet Vermekte?

Titiz ve yenilikçi bir hizmet anlayışı ile çalışan Asef Kozmetik, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tam 6 kıtada hizmet vermektedir. Vermiş olduğu hizmetler ile ıslak mendil ihracatı konusunda önemli bir kuruluş haline gelmiş ve adından söz ettirmiştir.

Asef Kozmetik ıslak mendil üretiminde ekipmandan sistemlere, teknolojiden AR-GE’ye ve diğer süreçlere ciddi yatırımlar yapmıştır. Elde ettiği başarı ile bu yatırımların karşılığını fazlasıyla almıştır. Böylece Türkiye’de bu alanda en büyük ihracat firmaları arasında fark yaratmıştır.

Asef Kozmetik, Avrupa ülkelerinin geniş bir kısmına ve toplamda tam altı kıtaya verme hizmetini 20 yıllık deneyimine borçludur. Buna bağlı olarak ıslak mendil üretiminde, tasarım ve paketlemeyi de içine alan eksiksiz bir hizmet vermeyi misyon haline getirmiştir. Hizmet verdiği ülkeler ise şöyledir:

  • İngiltere
  • Fransa
  • İspanya
  • Rusya
  • İtalya
  • Almanya
  • Arabistan

Asef Kozmetik’in ihracatta bulunduğu bu en popüler ülkelerin yanında onlarca ülke daha bulunmaktadır. Hizmet verdiği bütün ülkelerde kalitesinden ödün vermemekle beraber her birinde farkını kanıtlamıştır. Bunu etkileyen en büyük özellikleri tamamen müşteri odaklı çalışma anlayışlarından kaynaklanmaktadır.

Müşteri odaklı çalışmak, Asef Kozmetik’in sürekli olarak yenilikler için çalışması ve insanlara daha fazla kolaylık sağlayacak ürünler üretme konusunda büyük etkendir. Böylece insanların ve dolayısıyla müşterilerin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermektedirler.

Bütün bunlara ek olarak Asef Kozmetik, teknolojiyi de yakından takip ederek ihracat edeceği ürünleri geliştirmekte kullanmaktadır. Böylece dünya teknolojisine ayak uydurmaktadır. Ayrıca bu üretim sırasında çevre dostu bir tutum sergilemeyi de kendilerine görev bilmişlerdir.

Asef Kozmetik Hangi Ülkede Üretim Yapmakta?

Asef Kozmetik her ne kadar ıslak mendil hakkında büyük başarılara imza atsa da sadece tek bir kategori ile yetinmemiştir. Kişisel bakım, bebek bakımı, araç bakımı, hasta bakımı, ev ve ofis bakımı, evcil ve çiftlik hayvanı bakımlarına kadar geniş bir kategori yelpazesine sahiptir.

Asef Kozmetik, ürünlerini Türkiye içerisinde üretmektedir. Türkiye’den Avrupa’nın %90’ına ve dünyada toplam 6 kıtaya ihracat gerçekleştirmektedir. Entegre bir tesiste üretimini gerçekleştiren Asef Kozmetik, 5000 m2’lik bir alanda hizmet vermektedir. Burada yapılan üretimin her aşaması kalite ve kontrol sistemleri çerçevesinde gerçekleşmektedir.

Sürekli olarak yenilikçi ve buna bağlı olarak var olanı daha da geliştirmeyi ve iyileştirmeyi hedefleyen Asef Kozmetik her geçen gün ağını genişletmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışıldığı için var olanı geliştirmek Asef Kozmetik için oldukça rutin ve kolay hale gelmiştir. Bu durum müşteri ihtiyaçlarına çok hızlı bir şekilde cevap verilmesini sağlamıştır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışılması ayrıca Asef Kozmetik’in kurulduğundan beri çevre dostu misyonunu da desteklemektedir. Çünkü Asef Kozmetik, insan ve çevreye büyük oranda değer vermektedir. Dolayısıyla üretim sırasında bu iki faktörü göz önünde bulundurur.

Asef Kozmetik’in sahip olduğu bu ağın genişlemesi, büyük başarılar ile rakipleri arasında fark yaratması, başka ülkelerde de üretime geçmesine ışık tutmaktadır. Böylece uluslararası bir firma olarak başarısını dünyaya kendini kanıtlayacak konuma gelebilecektir. Ülkemizi uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmek için çalışan Asef Kozmetik, bütün dünyada en kaliteli hizmeti, en güvenilir şekilde gerçekleştirmektedir.

SSS

Asef Kozmetik bütün Avrupa’ya hizmet vermekte mi?

Asef Kozmetik, Avrupa’nın büyük bir çoğunluğu olarak %90’ına hizmet vermektedir.

Asef Kozmetik AR-GE’yi ne alanda kullanmaktadır?

Asef Kozmetik, AR-GE’yi, başta ıslak mendil olmak üzere kozmetik ürünlerinde daha yenilikçi tasarım, içerik ve kullanışlı ürünler elde etmek için kullanmaktadır.

Asef Kozmetik, Sağlık Bakanlığına uygun çalışmakta mıdır?

Asef Kozmetik, sektörüne uygun bir şekilde Sağlık Bakanlığı yönetmelik ve yasalarını yerine getirmektedir.

Web siteyi ziyaret etmek için:

https://www.asefkozmetik.com/en

Editör: TE Bilisim