Yapay zekanın ele geçiremeyeceği 3 meslek Yapay zekanın ele geçiremeyeceği 3 meslek


Bu durumun kişiye özel muamele olduğunu savunan Başkan Zengin, “Hastanede görev yapan personel kirada oturup yemek ısınma ihtiyaçlarını kendilerini karşılarlarken bu kişiye hastanede yönetimi neden suskun kalmakta ve kişiye özel muamele yapmakta ve göz yummaktadırlar. Bu kamu zararına yol açan ve keyfi uygulamaya göz yuman Aybastı hastane yöneticilerine ve Sümen altına atan kişilerle ilgili ordu il sağlık Müdürlüğü bir işlem tesis ederek gerekli kamu zararını tespitine gidecek midir?

 Hastanede kaldığının tespit edilen evrakın sümen altı edilip edilmediğini soran Zengin, “Belli bir süre önce Aybastı Kaymakamlığı ve ilçe sağlık Müdürlüğü gece geç saatte hastaneye gelerek şahsın hastanede kaldığını tespit ettiğini, tutanak tutturması ve kamera kayıtlarının olmasına rağmen Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Personel Başkan Yardımcısı Murat Yavuz Ladikli tarafından evrakın Sümen altı edildiği doğru mudur? 

 Yetkililere seslenen Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı, “Buradan yetkileri soruyor ve göreve davet ediyorum. Daha bir hafta önce kamuoyunda gündeme gelen hemşire arkadaşlarımızın yoğun Bakım Hemşireliği Eğitime sertifika programına katılmalarını kamu zararı olarak gören, engel olan Eğitim Haklarını ellerinden  alan  Aybastı Devlet Hastanesi idarecileri hastaneyi Otel olarak kullanan idareci kamu zararı oluşturmuyor mu?”(Kaynak: Ordu Gazete)

Editör: TE Bilisim