Televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasına giren Kurtlar vadisi milyonların gönlüne taht kurmuştu.

Başrol oyuncusu Necati şaşmaz Şubat ayı gibi Kurtlar vadisi kaos çekimlerine başlayacak açıklamsı sonrasında dizi severler heyecanlanmıştı.

Şubat ayını geride bırakmamıza rağmen dizi çekimleri hakkında ne bir yapımcıdan nede Necati Şaşmaz'dan bir açıklama gelmedi.

Kurtlar vadisi kaos hakkında çok şey yazılıp çizilmesine rağmen açıklanan oyuncu kadroları veya sosyal medya hesaplarında dönen kurtlar vadisi kaos fragmanı hakkında bir açıklama gelmedi.

Sosyal medyada yayınlanan fragman seyirciyi ikiye böldü ve fragmanın eski bölümlerden bir kesit olarak yayınlandığı ifade edildi.

Dizide Abdülhey karakteriyle milyonların gönlüne taht kurmayı başaran Kenan Çoban, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etmesinin ardından kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu.

Kenan çoban TRT ekranlarına geri dönüyor. TRT'nin çekimlerini yaptığı Teşkilat-ı Mahsusa Trablus isimli diziyle ekranlara geri dönecek. Çoban dizide önemli bir role hayat verecek.

Proje hakkında bilgi veren Kenan Çoban, "Yaklaşık bir ay daha Eskişehir'deyiz ve daha sonrasında ise kalan çekimleri İstanbul'da tamamlayacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim