Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı

Maraş’taki Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nin de kullanılamaz halde olduğunu aktaran Öztunç, “Şehir hastanesi yıkıldı, o şehir hastanesinin yapında kimin izni varsa, ruhsatı kim verdiyse, ihaleyi kim yaptıysa, hepsi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Avukatlar dosyaları hazırladılar, önümüzdeki hafta içerisine onlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Hastane yok. Eski bir hastane kaldı elimizde, orada da doktor yok. Koca bir şehir, Kahramanmaraş. 100 binlerce insanın olduğu bir yer, ufacık bir hastaneye mahkum bırakıldı. Maalesef hastalar doktor bulamıyorlar, yatacak yer bulamıyorlar, rezalet içerisindeler” diye konuştu.

Öztunç, Kahramanmaraş’ın il sağlık müdürü de olmadığına dikkat çekerek, “İl sağlık müdürü yok. Geçtiğimiz hafta il sağlık müdürünü atadılar, bir saat sonra geri çektiler. Çocuk oyuncağı sanki. İl sağlık müdürlüğü boştu, bir atama yapıldı, bir saat sonra milletvekilleri müdahale etti, il sağlık müdürü geri çekildi” dedi.

Editör: TE Bilisim