personel sağlık


Bugün, memur maaşlarının Temmuz ayında yapılacak zam oranı açıklanacak. TÜİK tarafından Haziran ayı enflasyon verilerinin duyurulmasının ardından, memur maaş zammı büyük ölçüde netlik kazanacak.


En düşük memur maaşı 22 bin lira seviyesine çıkarılacak. Daha sonra, en düşük memur maaşının dışında maaş alan memurların maaşları kademeli olarak artırılacak.

Motorine indirim geliyor Motorine indirim geliyor


Memur maaş zammıyla ilgili yasal düzenlemenin bugün öğle saatlerinde meclise sunulması beklenirken, kulislere göre memur maaş zammıyla ilgili bilgiler sızdırılmaya başlandı.

Yüzde 30 Zam + 3 ila 7 Bin Lira Seyyanen Zam Uygulanacak
Elde edilen bilgilere göre memurlara yapılacak zam oranının yüksek ihtimalle yüzde 30 zam + 3 ila 7 bin lira seyyanen zam şeklinde olacağı belirtiliyor. Bu formülasyona göre, en düşük memur maaşı dışında maaş alan memurların maaşlarına öncelikle yüzde 30 zam uygulanacak ve ardından 3 ila 7 bin lira arasında seyyanen zam yapılacak.

Mecliste Düzenleme Süreci Başlayacak
Memurların Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zamla ilgili yasal düzenlemenin öğle saatlerinde meclise sunulması bekleniyor. Bu düzenlemeyle birlikte memur maaşlarında önemli bir artış sağlanması hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim