Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden TEKZİP metni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden TEKZİP metni

Kısa abiye elbise modelleri konforlu kullanım özelliğinin yanı sıra dikkat çekici bir etkiye sahip olmak durumundadır. Abiye resmi bir davetin olmazsa olmazıdır! Her kadının gardırobunda olması gereken bir parçadır. Elbise size herkesin dikkatini çeken şık ve zarif bir görünüm verir. Partilerde, akşam yemeklerinde veya diğer resmi etkinliklerde giymek için en iyi kıyafetlerden biridir.

Kısa abiye elbise, sık yıkandıktan sonra solmayan kaliteli kumaştan olmalıdır. Yorulmadan kolayca hareket edebilmeniz için malzeme hafif olmalıdır. Kumaş rengi ten renginize uyması ve üzerinizde doğal görünmesi için koyu olmalıdır. Sizi donuk gösterecekleri ve başkalarının istenmeyen dikkatini çekecekleri için parlak renkli kumaşlar kullanmaktan kaçınmanız gerekir.

İhtiyaçlarınıza göre uygun bir elbise seçmenize yardımcı olabilecek çeşitli kullanım özellikleri vardır. Mesela pamuk, ipek vb. gibi hafif kumaşlardan yapılmışlarsa yaz aylarında da giyebilirsiniz. Ancak kadife veya yün gibi ağır kumaşlardan yapılmışlarsa, ısı nedeniyle kızarıklıklara neden olabileceğinden yaz aylarında giymekten kaçınmanız gerekiyor. Tam da bu kapsamda https://www.tiah.com.tr/kisa-abiye internet sayfasında size özel ürünleri bulabilirsiniz!

Editör: TE Bilisim