Depreme Hatay'daki evinde yakalanan Emine Doğu, 138'inci saatte 19 yaşındaki oğlu Bekir Doğu ile birlikte enkazdan kurtarıldı. Ambulansla hastaneye götürülürken sağlık ekibine, "Beni özel hastaneye götürmeyin" diyen Emine Doğu, ambulans helikopter ile Adana Şehir Hastanesi'ne getirildi. Tedavisi süren Doğu'nun sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

"MUCİZE OLDU HAYATTAYIZ"
Hasta yatağında yaşadığı dehşet anlarını anlatan Doğu, "Oğlumla birlikte orada enkazda kaldık. Eşim 2 gün dayanabildi. Tahta buldum elimle vurmaya başladım. 'Acaba bizi duyan olur mu?' dedim. Oğluma bağırmasını söyledim. Kızım yanımızda hayatını kaybetmişti. Kurtulacağımızı hiç sanmıyorduk ama bir mucize oldu ve şu an hayattayız" diye konuştu.

"SANKİ OTEL ODASI"
Sağlıkçılarla ambulanstaki konuşmaları hatırlatılan Emine Doğu, "Ambulansa bindirdiler, görevli Adana'ya gittiğimizi söyledi. Üzerimde hiç para olmadığı için özel hastaneye götürmemesini söyledim. Devletimizden Allah razı olsun, böyle bir güzel hastane yapmışlar. Doktorları personelleri hepimizle yakından ilgileniyorlar. Hastane değil otel odasında kalıyorum sanki" şeklinde konuştu.

Sabah

Editör: TE Bilisim