Aydın’ın Nazilli ilçesinde Devlet Hastanesi’nde 2020 yılında meydana gelen olayda eski başhekim Ş.Ç, S.A isimli hastaya şiddet uygulamıştı. Şikayet üzerine açılan davada karar verildi. Eski başhekim 120 gün hapis ve 2 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Darp edilen mağdur S.A.’nın çıkan karara tepki gösterdiği öğrenildi.

2020’DE NE OLMUŞTU?

27 Mayıs 2020 tarihinde hamile eşi karantinada olduğu için kısıtlı izinle Nazilli Devlet Hastanesine giden S.A, poliklinikte görevli eski başhekim Ş.Ç’nin sert bir tavırla muayene etmek istememesi üzerine sinirlenerek “Her gün sağlık çalışanına şiddet uygulanıyor aldığımız tutuma bak, sonra niye uygulanıyor bu şiddet” dedi.
Mağdur S.A, iki buçuk yaşındaki çocuğuyla birlikte arkasını dönüp giderken eski başhekim Ş.Ç küfürler savurarak koşarak S.A ve küçük çocuğuna yumruk attı. Eşinin ve çocuklarının önünde doktor tarafından darp edilen S.A, olayı polis ekiplerine bildirdi.

Açılan ilk dava sonucu doktorun ceza almadığını belirten mağdur S.A, güvenlik kameralarının kaydını alarak sosyal medyada paylaşıp serzenişte bulundu. S.A, mağdur olduğunu ve adalet istediğini bu işin peşini bırakmayacağını ifade etti.(Ses Gazetesi)

Editör: TE Bilisim