Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden Kocaeli Şehir Hastanesi’ne LGBTİ+ yakıştırması yaptı. Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “HAYIRDIR? KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ. LBGT’YE HAYRANLIĞINIZ NEREDEN?”

DURUMA EL ATILMASI İSTENDİ

Melih Gökçek’in yaptığı paylaşımın ardından sosyal medyada birçok hesap Kocaeli Şehir Hastanesi’nde kullanılan renkler sebebiyle Kocaeli Şehir Hastanesi’ni eleştirmeye başladı. Birçok kullanıcı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketleyerek duruma el atılmasını istedi.

ÜSTÜ KAPATILDI

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve sosyal medya platformlarındaki bazı hesapların duruma tepki göstermesinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’nin ilgili bölümünün üzeri branda ile örtüldü.

Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde Kulis bilgisi, bürokraside kilit noktalarda değişim hazırlığı gündemde

BAŞHEKİM’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak’ın durumla ilgili kendilerinin bir problemi olmadığını ancak gündemi meşgul etmemek adına ilgili duvara branda örtüldüğünü belirtti. Başhekim Çardak duvara ne olacağı ile ilgili sorduğumuz soruya ise kararı Sağlık Bakanlığı’nın ve hastaneyi yöneten şirketlerin vereceğini söyledi.   

Editör: TE Bilisim