Sağlık Bakanlığı Yayınladığı Genelgenin Uygulanmasını Kontrol Etmeyecek mi? Sağlık Bakanlığı Yayınladığı Genelgenin Uygulanmasını Kontrol Etmeyecek mi?

Güneş koruyucu Bioderma, cildi güneşe maruz kalmaktan koruyan koruyucu bir losyondur. Doğal bileşenlerden yapılmıştır ve hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Losyon, UVA ve UVB ışınlarından koruma sağlayan SPF30 içerir. Ayrıca cildi nemlendirmek için antioksidanlar ve hyaluronik asit içerir. Güneş kremi Bioderma faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı korur.
  • Cildi nemlendirmek için antioksidanlar ve hyaluronik asit içerir.
  • Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.

Güneş Kremi Bioderma Koruması

Güneş kremi Bioderma cildi ultraviyole ışınlarından koruyan bir güneş koruma ürünüdür.

Güneş kremleri özellikle güneş yanığı riski taşıyan çocuk ve bebeklerde günlük kullanım için önerilir. Güneş kremi ayrıca cildin güneş ışığına maruz kalmasından kaynaklanan erken yaşlanmasını da önler. Düzenli kullanımla kırışıklıkları, yaşlılık lekelerini ve diğer erken yaşlanma belirtilerini önleyebilir. Ek olarak, belirtildiği şekilde kullandıktan sadece bir hafta sonra yüzdeki kızarıklığı azalttığı gösterilmiştir. Bu ürünleri satın almak ve kullanmak için https://www.eczacin.com/bioderma-gunes-kremi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim