Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti'li meclis üyesi İrfan Kurt, Memur-Sen'in yüzde 70 zam talebine tepki gösterdi. Memur-Sen'in zam görüşmeleri sırasında yaptığı yüzde 70 zam talebini eleştiren Kurt, sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti'li meclis üyesi İrfan Kurt, Memur-Sen'in yüzde 70 zam talebine tepki gösterdi. Memur-Sen'in zam görüşmeleri sırasında yaptığı yüzde 70 zam talebini eleştiren Kurt, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi:
AK PARTİ’Lİ İSİMDEN TEPKİ: “ÜLKENİN TAPUSUNU VERELİM SİZE NE DERSİN”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti’li meclis üyesi İrfan Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yalçın’a tepki gösterdi. Kurt’un paylaşımı söyle:

“MEMUR-SEN BAŞKANI; ülkenin tapusunu verelim size ne dersin? Alın terinden tasarruf olmazmış.Devlet dairelerine gelince sanki yaylaya gitmiş gibi oluyoruz. Klimalar gürül gürül çalışıyor. ALLAH’tan korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Bir de utanmadan disiplin affı istiyormuşsunuz. Zaten millete karşı lakayt ve baştan savma davranış ile disiplinsizlik almış başını gidiyor. Vatandaşa bir sor bakalım devlet dairelerinden aldığı hizmetten memnun mu?”

Editör: TE Bilisim