Şarköy Devlet Hastanesine bir yıl önce Dahiliye Uzmanı olarak atanan Özge Balıkçı bir yıl görev yaptıktan sonra Şarköy Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. 
Şarköy Devlet Hastanesi Başhekimliği'ni yürüttüğü sırada 3 milyonluk yolsuzluk sonrası görevden uzaklaştırılan Yücel Polat ve hastane personelinin soruşturma geçirmesinden sonra sık sık değişen Başhekim ve Hastane Müdürünün sağlık bakanlığının görevlendirdiği Müfettiş’in incelemeler sonrası evraklarda imzası olan hastane personeline zimmet çıkmasıyla konunun adli mercilere taşınmasının engellendiği iddia edildiği Şarköy Devlet Hastanesine yeni Başhekim olarak Dahiliye Uzmanı Dr.Özge Balıkçı atandı. 
DR. ÖZGE BALIKÇI KİMDİR?
3.11.89 Antakya doğumlu olan Dr. Özge Balıkçı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp fakültesi mezun olduktan sonra Gaziantep’in Nizip ilçesinde Devlet Hastanesine ataması yapıldı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde Dahiliye Uzmanlık eğitimini tamamladı. Şarköy Devlet hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak ataması yapıldı.Bizde Şarköy Devlet Hastanesi Başhekim görevini yürüten Uzman Dr.Özge Balıkçı'ya başarılar diliyoruz.

Erdoğan: Yüksek enflasyonda ne verirsek verelim kaybolup gidiyor Erdoğan: Yüksek enflasyonda ne verirsek verelim kaybolup gidiyor
Editör: TE Bilisim