Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın ağır bir deniz kazası geçirmesinin ardından açıklama yaptı.

Kazada yaralanan Ali Sabancı'nın ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildiğini ve genel durumu iyi olan eşinin de aynı şekilde ambulans uçakla İstanbul'a getirilmesinin planlandığını açıkladı.

resim_2023-08-25_163353792

Bakan Koca, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Her kalemde tasarruf! Kamuda en acı reçete geliyor Her kalemde tasarruf! Kamuda en acı reçete geliyor

Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı: "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki…

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 25, 2023

Editör: TE Bilisim