Sarıyer diş hekimi arıyorsanız hoş geldiniz. İnsan için ağız sağlığı, sağlıklı yaşam için önemli olan bir konu olarak değerlendirilir. Diş çürümesi, diş kırıkları, 20’lik diş sorunları, dişin eğri çıkması ve dişlerin beyazlamaması gibi birçok sorun diş hekimliği kategorisinde tedavi edilmektedir. Tedavi işlemlerinde kullanılan modern ve yeni yöntemler, tedaviyi büyük oranda gerçekleştirmektedir. Ortodontist tedavisinin yanı sıra cerrahi müdahale gibi kategorilerin yer aldığı klinik tedavisinde her yaştan hasta için özel tedavi uygulanmaktadır. Tedavinin ilk şartı hastanın ağız bakımını düzenli bir şekilde takip etmesidir.

Sarıyer Dişçi Süt Dişleri Tedavi

Sarıyer diş hekimi, Sarıyer süt dişleri tedavi konusunda da faaliyetlerini sürdürüyor. Dişlerle ilgili sorunlar doğumdan itibaren başlar ve ölüme kadar devam eder. Süt dişler ile ilgili sorunlar genellikle genetik sorunlarla ilgilidir. Kan ilaçlarının neden olduğu çürümelerin yanı sıra dişlerin geç çıkması veya üst üste çıkması gibi sorunlar yaşanabilir. Bu gibi durumlarda uzman hekim kontrolünde muayene işleminin yapılması gerekir.

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Sarıyer Diş Kliniği Ortodontist

Sarıyer diş kliniği, Sarıyer diş hekimleriyle ortodentist tedavilerini de sürdürüyor. Çocukluk yaşta dişlerle ilgili meydana gelen en önemli sorunlardan biri de dişlerin eğri çıkmasıdır. Dişlerin eğri çıkması durumunda ‘diş teli’ tedavisi uygulanır. Ayrıca damağın gelişmemesine veya çene kemiğinin gelişmemesine bağlı diş sorunları da ergenlik çağında karşılaşılan sorunlardır. Çocukların diş gelişimi 18 yaşına kadar devam eder ve bu gelişim esnasında çene/damak gelişimi de devam eder. Buna bağlı olarak ortodontist tedavisinde ‘diş teli’ tedavisi veya ‘şeffaf diş teli’ tedavisi uygulanır. Kliniğimizde diş hekimlerimiz güncel yöntemlerle tedaviye devam etmektedir.

Sarıyer Zirkonyum Tedavisi

Diş kaplama kategorisinde zirkonyum, beyaz ve sert yapısı ile tedavide etkili sonuç vermektedir. Taş kron olarak da isimlendirilen zirkonyum, çürümüş dişlerin restorasyonunda kullanılır. Ön dişlerde kötü görünümü ortadan kaldıran özel lamine plaklar, görsel açıdan dişlerin güzel görünmesini sağlar. Arka kısımdaki dişler de zirkonyum ile kaplanabilir. Kliniğimizde tedavi işlemleri uzman hekimlerimiz tarafından gerçekleştirilir.

Sarıyer Diş Hekimi

Dental Care Klinik, Sarıyer diş hekimi olarak faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmektedir. Yetişkinlere ve çocuklara özel diş tedavi hizmetleri sunulmaktadır. Çürük dişlerin veya kırık dişlerin çekimi cerrahi müdahale ile gerçekleşebilir. Gömülü veya 20’lik diş çekiminde de cerrahi müdahale gerekir. Kliniğimizde gömülü diş ve çürük dişlerin çekiminde modern yöntemler tercih edilmektedir. Diş çekimi öncesinde hekimlerimiz kis oluşumu veya iltihap oluşumunu tespit edebilmek için röntgen çektirmektedir. Röntgen sonucuna göre iltihap tedavisi veya diş çekimi yapılmaktadır.

Editör: TE Bilisim