Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Hemşire Özlem Özyün, COVİD-19 Pandemi sürecinde başarılı ve özverili çalışmalarının yanında uzun süreden beridir boş zamanlarında yaptığı hobi olarak fotoğraf sanatına ilgi duyduğu ve uzun süredir bu yönde çalışmalar sergiliyordu.

Özyün son olarak bireysel ve hobi olarak gerçekleştirdiği fotoğraf alında ki yükseliş adımını ise Türkiye genelinde katıldığı yarışmalardan edindiği dereceler ile hem Samsun’umuza değer katmaya devam ediyor. Bu arada da sağlık çalışanlarının farklı bir yüzünü bizlere gösteriyor. Sadece hayatımızı kurtarmak için ön safhalarda savaşmıyorlar. Aksine hayat kurtarma sanatının yanı sıra fotoğraf sanatı ile de ruhumuza dokunmayı da başarıyorlar.

 

Özyün hobi olarak yaptığı fotoğrafçılık sanat dalında geçtiğimiz günlerde İzmir Göztepe Rotary Kulübü Derneği – İFOD 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasına katıldı. Hemşire Özyün, buradan da FIAP Altın Madalya ile döndü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bir sağlık çalışanı olarak Özyün, “Böylesi zorlu bir süreçte güzel haberler almak, mutluluğumuzu ve motivasyonumuzu arttırıyor.” dedi.

Nurhan GÜZEL- Gülizar KELEŞ-Haber Expres Gazetesi 

Editör: TE Bilisim