'Evcil hayvan sahibi olmak kalbe iyi geliyor' 'Evcil hayvan sahibi olmak kalbe iyi geliyor'

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ OPTİSYENLİK PROGRAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

GenelÜniversiteKarabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İdari kadrosu , Optisyenlik Programı öğrencileriyle beraber örnek bir davranışla takdirleri topladı.
Organizasyonu Karabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Düha KOÇ , Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ümit TOPÇUOĞLU, Optisyenlik Programı Sorumlusu Öğr. Gör. Mehmet DAĞ ve Öğr. Görv. Abdulkadir ILGAz tarafından gerçekleştirilen program kapsamında huzurevi ziyaret edildi.

Optisyenlik öğrencileriyle beraber gerçekleştirilen ziyarette Huzurevi sakinleriyle bir araya gelinde.
Geçmişten geleceğe yolumuzu aydınlatan ve bizi biz yapan değerleri nesillere aktaran bilgi ve tecrübe kaynağı yaşlılarımızı Huzurevi sakinlerini mutlu eden Karabük Üniversitesi Optisyenlik Programı bu ziyaretleriyle de Karabük halkının takdirini ve sevgisini kazandı.
Ziyaret kapsamında ayrıca Huzurevi sakinlerinin gözlük tamir ve bakım işlemleri de gönüllü olarak gerçekleştirildi.
Halkla bütünleşerek, bu tür çalışmalarla ve organizasyonlarla özellikle sivil toplum kuruluşlarına ve sonrasında halkımıza örnek olan başta Karabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İdari Kadrosu ve öğrencilerine Karabük halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

Editör: TE Bilisim