Plastik duba farklı şekil, boyut ve renklerde reklamların gösterilmesi için tasarlanmıştır.  Bu ürünlerin şekli ve boyutu müşterinin ihtiyacına bağlı olarak tasarlanmıştır. Reklam amaçlı plastik duba modelleri eğlence, ürün veya hizmet tanıtımı gibi amaçlarla kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Reklam dubaları, kullanıcının ihtiyacına göre farklı modellerde sunulmaktadır. Plastik duba çeşitleri dikdörtgen şekilde, uzun dubalar, A şeklinde duba modelleri olarak sunulmaktadır.

Hediye Kutusu Almanın Avantajları Hediye Kutusu Almanın Avantajları

Plastik Duba Çeşitleri

Plastik dubalar hem suda hem de havada reklam yapmak için kullanılmaktadır. İşinizi veya ürününüzü gölde, plajda, nehirde ve karada, caddelerde, apartman ve otopark girişlerinde kullanılmaktadır. Plastik duba birçok farklı boyut ve şekilde sipariş verilerek satın alınabilir. Bu ürünler tek tek alınabileceği gibi toplu olarak da sipariş edilebilir. Toplu siparişlerde indirim oranı artmaktadır.

Plastik dubalar sokaklarda, caddelerde çok sık karşılaşabileceğimiz ürünlerdir. Bu ürünlerin tasarımı ve kullanım alanı değişiklik göstermektedir. Kullanacağınız alana uygun duba reklam tasarımını yaptırabilirsiniz. Bu plastik duba modellerini incelemek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/reklam-park-dubalari/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim