Fatih Erbakan 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını açıkladı Fatih Erbakan 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını açıkladı

Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu

İzmir Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve hizmet başkanları tarafından karşılanan grup,  önce Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünü ziyaret etti. Kampüs içinde ki farklı kuleleri gezerek yerinde değerlendiren Bakan Yardımcısı önce Şehir Hastanesiyle ilgili geniş çaplı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda,  Şehir Hastanesi’nin yapımını gerçekleştiren firma yetkilileri tarafından süreçle ilgili sunum yapıldı. Karşılıklı görüşlerin aktarıldığı toplantıda Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Erkuş görüşlerini ifade etti, beklentilerini açıkladı. 

İzmir’in hastaneleri depremsellik yönüyle değerlendirildi. 

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık toplantının 2. Bölümünde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yönetim ekibiyle bir araya geldi. İzmir Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş tarafından gerçekleştirilen İl sunumunda, İzmir’in demografik yapısı, kamu hastanelerinin kapasiteleri ve fiziki durumları depremsellik açısından bilgi aktarıldı. 

Doç. Dr. M. Emre Erkuş, İzmir’de ki sağlık altyapısının güçlendirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması için taleplerini dile getirdi. Bakan Yardımcısı talepleri dikkate alarak Bakanlık tarafından her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve beraberinde ki heyet, en son İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ‘i makamında ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim