Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Mermer atandı. Konya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Mermer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Mermer atandı.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MERMER kimdir?

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MERMER, 1967 yılında Konya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra ilçesinde tamamladı. 1985 yılında Çumra İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 1992 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 3 yıl kadar Erzincan ve Konya’da sağlık ocağı hekimliği yaptı. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Göğüs Anabilim Dalı’nda Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak ihtisasını tamamladı. Sonrasında Yozgat Devlet Hastanesi ve Konya Numune Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. Konya Numune Hastanesi’nde 7 yıl kadar Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü. 2018 yılında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. Son olarak 2 yıl kadar Konya Şehir Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı.

Sağlık Bakanı Koca’dan Tokat’taki depreme ilişkin son durumu açıkladı Sağlık Bakanı Koca’dan Tokat’taki depreme ilişkin son durumu açıkladı

07.09.2023 tarihinden itibaren Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet MERMER İngilizce ve Arapça bilmektedir.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET

Konya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları, göreve yeni başlayan Başhekim Dr. Öğretim Üyesi Mehmet MERMER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı Prof. Dr. Mehmet Koç’a ve hizmet başkanlarına teşekkür eden Başhekim Dr. Mehmet MERMER, “Hekim olarak göreve başladığımız günden bu yana vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunma prensibiyle çalıştık, bu günden sonra da edindiğimiz bilgi ve tecrübe ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Konya’nın ve bölgemizin en önemli sağlık tesislerinden biri olan Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi; 900 yatak kapasitesi ile bünyesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, AMATEM, ÇEMATEM gibi klinikler ile en üst düzeyde hizmet etmektedir. Bu hizmetlerde kapasitenin arttırılması ve diğer branş kliniklerinde hizmet çıtalarının yükseltilmesinde desteklerini esirgemeyen Sayın Prof. Dr. Mehmet KOÇ ve ekibine teşekkür ederim. ” dedi.

bb.jpg

Editör: TE Bilisim