Genç doktor, kazada  öldü, 6 yaralı Genç doktor, kazada öldü, 6 yaralı

Nisan ayında tamamlanarak hizmete açıldı. Ancak, aradan uzun süre geçmesine rağmen baş hekim ataması yapılmadı .


BAŞHEKİM VEKİLİ GÖREV YAPIYORDU

Açıldığı günden bu yana hastanede başhekim vekili olarak görev yapan Dr. Aziz Çardak'ın bugün istifa ettiğine dair bazı haberler yapıldı. Çardak, o iddialara İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile selfie yaparak cevap verdi.


MURAT UĞUR BAŞHEKİM OLDU

İstanbul Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Kliniğinde görevli olan Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Murat UğurKocaeli Şehir Hastanesi Başhekimlik görevine getirildiği ileri sürüldü.


PAZARTESİ BAŞLAMASI BEKLENİYOR

Murat Uğur'un Pazartesi gelerek, Şehir Hastanesinde göreve başlayacağı tahmin ediliyor.

Prof. DR. Murat Uğur kimdir ? 
Doç.Dr. Murat Uğur, 10 Kasım 1977 tarihinde Almanya’da doğdu. Gülhane Askeri Tıp Akademisinden 2001 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde tamamladı. Tıpta uzmanlık tezinin konusu, “Mitral Kapak Replasmanında Total Leaflet Korumanın Sol Ventrikül Fonksiyonu Üzerine Etkisi” üzerinedir. Meslek hayatına Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Jandarma Arama Kurtarma Taburunda pratisyen hekim olarak başladı. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde yardımcı doçent, SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yardımcı doçent, aynı hastanede doçent olarak görev aldı. Halen SBÜ Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde çalışmaktadır. Türk Kalp Damar Cerrahisi Derneği, Fleboloji Derneği ve Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneğine üyedir. Çok sayıda kurs ve sertifika programına katılan Doç.Dr. Murat Uğur’un ulusal ve uluslararası alanda birçok yayını bulunmaktadır.(Kocaeli Gündem)

Editör: TE Bilisim