Aziz Çardak, Gölcük Devlet Hastanesinin başhekimi oldu Aziz Çardak, Gölcük Devlet Hastanesinin başhekimi oldu

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 yıldır başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK, 15 Kasım 2023 tarihinde başhekimlik görevinden ayrıldı. Hastanenin konferans salonunda düzenlenen veda töreninde konuşan DERDİYOK;

‘’Saygıdeğer basın çalışanları

2 yıldır yürütmekte olduğum Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik görevimden bugün itibariyle ayrılma kararı almış bulunuyorum.

2 yıl boyunca hastane içinde yapmayı sizlere taahhüt ettiğim planlamaları bitirmenin gururunu ve onurunu yaşamaktayım. Artık Kırklareli de insanların sağlık hizmetine erişmeleri daha kolay ve dış merkezlerde şifa bulmak zorunda kalmıyorlar. Bu hizmeti sağlamanın mutluluğu içerisindeyim.

Bu süreçte yanımda olan başta Sayın Valim Birol EKİCİ, Vali Yardımcım Elif Canan TUNCER, İl Sağlık Müdürüm Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem CERİT Hocama, tüm başkan ve yardımcılarına, diğer sağlık kurumunda çalışan yönetici ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum sağlık ordusunun tüm personellerine teşekkür ederim.

Tabi bu başarılı sürecimizin paydaşı olan kendi yönetimim ve hastanede ki 1064 çalışma arkadaşıma ayrıca şükran borçluyum.

Bizleri çalışma hayatımız boyunca yanımızda olan siz basın çalışanlarına da ayrıca çok teşekkür ederim.

İyi ki sizleri tanıdım ve çalışma fırsatım oldu. Bu süreçte bilerek ya da bilmeyerek gururunu veya gönlünü kırdığım bir kişi olduysa af ola, hakkınızı helal edin.

Bundan sonraki süreçte asli görevim olan sağlık hizmetleri başkan yardımcılığı görevime döneceğim. Hepinizden birlikte çalıştığımız süreçte aldığım destekler için teşekkür ederim. ‘dedi.

Sayın Başhekimimize hastanemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder alacağı yeni görevler için başarılar dilerim.

Editör: Ceren Yıldız