ESWT Şok Dalga Cihazları: Kronik Ağrıların Modern Çözümü ESWT Şok Dalga Cihazları: Kronik Ağrıların Modern Çözümü

Nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılan Kocaeli Şehir Hastanesine Başhekim atanmaması hem hastaneyi yapan müteahhit kaynaklı sorunları hem de hastane içinde ortaya çıkan sorunları sürekli kamuoyu gündemine getiriyor.

BAŞHEKİMLİK KARABORSADA

Kocaeli Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan'ın her önüne gelene "Seni Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi yapalım mı" diyerek teklifte bulunduğunu, bu nedenle kimin başhekim olacağının belirsizleştiğini, hastane içinde kadroların bu belirsizlik nedeniyle verimli çalışmadığını bildiren haber kaynaklarımız Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan'ın kapalı kapılar arkasında özellikle Ortopedi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Gültekin ve eski Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi ve şu anda da Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Gökhan Nalbant'ı "Seni başhekim yapacağım" diyerek hastanedeki çalışma düzenini bozduğunu belirttiler.

YÜKSEL PEHLEVAN NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Hastanede adeta kadro savaşına sebep olan Yüksel Pehlevan'ın sebep olduğu farklı isimlerin Başhekim olacağı duyumlarının hastanede verimliliği düşürdüğünü belirterek "Kocaeli Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan ne yapmaya çalışıyor" diye sordular.

ZEKİ AYGÜN, GÜLTEKİN'E ZİYARETE GİTTİ

Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi olacağı söylenen isimlerden Doç. Dr. Alper Gültekin'in geçen hafta ziyaretine giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün Başhekim olarak atanacağı müjdesini verdiği bildirildi. Öte yandan Doç. Dr. Alper Gültekin'in yakın çalışma arkadaşlarına "Hazır olun bu hafta içi Başhekimlik makamını devralacağım" dediği de bildirildi.

HÜLAGÜ SORUNLARDAN HABERSİZ

AK Parti'nin sağlık işlerinden sorumlu ismi olan Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye Sağlık İl Müdürü Yüksel Pehlevan'ın sağlıktaki sorunları kendi koltuğunu sağlama almak amacıyla aksettirmediği, sorun yokmuş gibi davrandığını bildiren haber kaynaklarımız Hülagü Hoca başta Kocaeli Şehir Hastanesi'ne başhekim atanması olmak üzere sağlıktaki tüm sorunlara el atmalı dediler.


Kaynak: Kocaelihalkgazetesi

Editör: TE Bilisim