Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, görevinin sona ermesinin ardından ilimizde bulunan sağlık kurumlarında görevli sağlık çalışanları ile vedalaştı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı ve Halk Sağlığı Başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım ile birlikte sağlık kurumlarına veda ziyareti gerçekleştiren Kurşun; ‘’İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığım sürede İlimizin Sağlık tesislerinin standartlarını yükselterek sağlık çalışanlarımızın hizmet sunumunda ve vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alması için gerekli olan sağlık yapılarının yenilenmesi için üzerine çalışmalar yaptık. Görev sürem boyunca Bakanlığımızın önderliğinde sağlık politikalarının yerel düzeyde yürütülmesi için gayret ettik. Özellikle Covid19 Pandemisi süresince ülke çapında ilimizin adından söz ettiren başta idarecilerimiz olmak üzere tüm hekimlerimize, değerli sağlık personelimize, dua ve destekleri ile sağlığın yükünü birlikte omuzladığımız tüm çalışma arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz.” dedi.

Mahkeme  idare aleyhine 50.000 TL manevi tazminata hükmetti Mahkeme idare aleyhine 50.000 TL manevi tazminata hükmetti

Ziyaretlerinin ardından Acil Çağrı Merkezi’ne geçen Kurşun, buradaki sağlık personelleriyle de görüştükten sonra son olarak telsiz anonsu ile tüm personelle vedalaşarak kurumdan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim