Telefona Casus Yazılım Nasıl Yüklenir?

Telefona casus yazılım yükleme çok kişinin merak ettiği ama nasıl yapacağını bilmediği bir konudur. İnternet suçları arttıkça insanlar sevdiklerinin güvenliğinden endişe duymaya ve onları telefonları aracılığıyla takip etmeye çalışıyorlar. Bu makalede telefon takibi için bir casus program nasıl yüklenir, onu inceleyeceğiz.

Doğru Bir Casus Uygulama Nasıl Seçilir?

İnternette birbirinden farklı casus telefon takip uygulamaları bulunmaktadır. Bunlardan bazıları çok uzun yıllardır piyasada olan, deneyimli ve pek çok kullanıcısı olan uygulamalar iken, bazıları da sektöre henüz yeni girenlerdir. Telefona casus program nasıl yüklenir diye merak ediyorsanız, doğru bir takip programını seçmeden önce bazı noktaları göz önünde bulundurmanızda fayda var:

  • 7/24 çok kanallı müşteri desteği
  • Açık kurallar ve prosedürler
  • Güvenli ödeme yöntemleri
  • Güncel web sitesi
  • Değişik cihazlarla uyumlu olması
  • Ücretsiz deneme süresinin bulunması
  • Kurulumun kolay ve hızlı yapılabilmesi
  • Geri ödeme politikasının bulunması

Bu hizmetleri veren bir siteden edineceğiniz bir casus takip programının hem kullanımı kolay olacaktır hem de güvenlidir. Bu nedenle eğer siz de telefona casus yazılım nasıl yüklenir diye öğrenmek için internette araştırma yapıyorsanız bu noktaları göz önünde bulundurun. Çünkü her sitenin sunacağı farklı olacaktır.

Gerekirse elediğiniz birkaç yazılımın özelliklerini ve sitenin satış öncesi ve sonrası sunduğu hizmetleri bir kağıda not alarak, içlerinden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Diğer kullanıcıların geribildirimleri de size bu konuda yardımcı olacağından, bunları okumayı da ihmal etmeyin. Şimdi cep telefonuna casus yazılım nasıl yüklenir sorusuna yanıt verelim.

Hedef Telefona eyeZy Nasıl Yüklenir?

Okul çocukları arasında siber zorbalığın ciddi oranda artması ve çevrimiçi saldırganların çoğalmasıyla birlikte, ebeveynler casus programı nasıl yüklenir sorusuna odaklandılar. Bir çocuğu internetin tehlikelerinden korumanın yollarından biri, telefonuna bir telefon takip uygulaması yüklemektir. eyeZy şu anda dünyanın her yerinden binlerce kullanıcısı olan ve kullanıcı sayısı sürekli artmaya devam eden en gelişkin telefon takip programlarından biridir. eyeZy nedir ve çocuğunu korumaya nasıl yardımcı olur?

eyeZy casus yazılım nasıl yüklenir bunu inceleyelim:

  1. Yazılımı yükleyeceğiniz telefonun uyumlu olup olmadığını kontrol edin. İOS telefonların iCloud şifreleri biliniyorsa, hedef telefona fiziksel erişim gerekmeden yazılımı yükleyebilirsiniz. Ama bilinmiyorsa fiziksel erişim şart. Ayrıca yazılım Android 4+ telefonların tamamıyla uyumludur.
  2. Önce eyeZy sitesinde kendinize bir hesap açın. Size kurulum talimatlarını göndereceğimiz geçerli bir e-posta adresi girin. Şartlar ve Koşulları ile Gizlilik Politikasını kabul etmeyi unutmayın.
  3. eyeZy aboneliği satın alın. eyeZy’ı hedef telefona kurmadan önce ihtiyaçlarınıza uygun olan bir aboneliği seçip almalısınız. Abonelikler, barındırdıkları hizmet türüne göre değil, abonelik süresine göre farklı fiyattadırlar. Kendinize uygun olanı seçin.
  4. Seçtiğiniz plan için ödemenizi yapın ve size gönderilen e-postadaki talimatları izleyin.
  5. Bu talimatlara göre hedef telefona yazılımı yükleyin.
  6. Size e-posta ile gönderilen Kayıt Kodunu girin.
  7. Kontrol Panele giderek hedef cihazla ilgili bilgileri girin. (Telefonun markası, modeli ve telefon numarası.)
  8. Artık hedef telefonu izlemeye başlayabilirsiniz.

eyeZy gibi iyi bir takip programı, kendi cep telefonunuzdan doğrudan başka telefonun konumunu izlemeyi, coğrafi sınır belirlemeyi, sosyal medya takibini, arama kayıtlarını ve çok daha fazlasını görmenizi mümkün kılar. Ancak, eyeZy'ın takip işlevlerini doğru bir şekilde gerçekleştirmesine izin vermek için, onu nasıl düzgün bir şekilde indirip kuracağınızı bilmeniz gerekir. Yukarıdaki adımları takip etmeniz işe yarayacaktır.

eyeZy İOS Kullanıcılarına Ne Sunuyor?

Telefona casus yazılım yükleme eyeZy ile çok kolay. eyeZy, jailbreaksiz iPhone’lar için de takip yazılımı geliştirmiştir. Jailbreak, Apple’ın mobil cihazlarındaki işletim sisteminde bulunan kısıtlamaların ortadan kaldırılması için uygulanan erişim işlemidir. Diğer takip programlarının jailbreaksiz iPhone’lar için sundukları özelliklere kıyasla eyeZy her yönüyle gerçek bir takip deneyimi sağlar.

Size jailbreaksiz iPhone takibinin mümkün olmadığını söyleyenlere inanmamalısınız çünkü eyeZy ile artık çalışıyor. Böylece WhatsApp, SMS, tarayıcı geçmişi, cihazın bağlı olduğu kablosuz bölgeler hakkında bilgi, yeni yüklenen uygulamaların bilgileri ve çok daha fazlasına ulaşabiliyorsunuz. Üstelik 7/24 çok dilli destek ile kafanıza takılan herhangi bir soruya anında yanıt alıyorsunuz.

Sonuç

Bu yazıda telefona casus program nasıl yüklenir sorusunu inceledik. İnternetin artık eskisi kadar güvenli bir yer olmadığı bilen ve çocuklarını internet zorbalarından ve dolandırıcılardan korumak isteyen ebeveynler, sevgilisinin kendini aldattığından şüphelenenler, yardıma ihtiyacı olan akrabalarını ya da işini iyi yapmadığını düşündüğü çalışanlarının telefonlarını takip etmek isteyenlere, eyeZy casus takip programını yüklemelerini öneriyoruz.

Editör: TE Bilisim