Denizli’de 3 gün önce hastane bahçesinden kaçırılan 4 yaşındaki çocuk, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Günler sonra Uşak karayolunda bulunan çocuğun çok ağladığı için yol kenarına bırakıldığı ortaya çıktı.

Milletvekillerinin alacağı zam belli oldu! Milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Denizli’nin Tavas ilçesinde annesiyle gittiği geldiği Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde birdenbire ortadan kaybolan 4 yaşındaki Emirhan için ailesi ve polis ekipleri harekete geçti.

HER YERDE ARANAN ÇOCUK YOLDA BULUNDU

Ailesinin ‘bulanlara ödül vereceğiz’ ilanlarına rağmen bulunamayan Emirhan’dan bu sabah sevindirici haber geldi. Hastane bahçesinden kaçırıldığı ortaya çıkan Emirhan, Uşak kara yolunda trafik kontrolü yapan ekipler tarafından sağ olarak bulunarak ailesine teslim edildi.

‘ÇOK AĞLAYINCA İNDİRMEK ZORUNDA KALMIŞLAR’

Yoldaki trafik kontrolünden korkan fidyecilerin çocuğu çok ağladığı için arabadan indirdiklerini anlatan baba Mustafa H., “Eşimle oğlum, Pazartesi günü üniversite hastanesine ameliyat sonrası kontrol için gitmişti. Bahçede beklerken çocuk bir anda ortadan kaybolmuş. Tüm aramalarımıza rağmen onu bulamadık. Kimin kaçırdığı hakkında bilgimiz yok. Kaçıran şahıs veya şahıslar, trafik kontrolünü görünce Emirhan’ın da ağlaması üzerine korkarak arabadan indirmiş, yollarına devam etmişler. Arkadan gelen bir başka araç sürücüsü, çocuğu alarak kontrol noktasındaki ekiplere teslim ederek bilgi vermiş. Çok şükür şuan oğlumuz yanımızda, herhangi bir sıkıntısı yok” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim