Doktor, acil hekimliğini bıraktı: mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı Doktor, acil hekimliğini bıraktı: mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı

Müdürlükten yapılan açıklamada şöyle denildi:

08 Mart 2022 tarihinde Yapı ve Kredi Bankası ve kurumumuz arasında 5 yıllık maaş sözleşmesi imzalanmış olup ilgili banka tarafından tüm personelimize 18.050 TL tutar maaş hesaplarına yatırılmıştır. Bu sözleşmeden sonra değişen ekonomik koşullar ve diğer illerde yapılan anlaşmalar neticesinde, mevcut sözleşme sendika ve STK temsilcileriyle değerlendirilip, sözleşmenin feshi ya da güncellenmesi kararına varılmıştır. Bu kapsamda yapılan görüşmeler sonucunda 31 Ocak 2023 tarihinde konuyla ilgili anket çalışanlarımıza sunulmuş, çalışanlarımızın görüşleri alınmıştır.

Anket sonuçlarına göre personelimiz tarafından uygun görünen seçenek doğrultusunda Ziraat Bankası A.Ş. ile görüşmelere başlanmış olup, Yapı ve Kredi Bankası ile daha önce yapılan sözleşmenin feshi sonucunda doğacak olan cayma bedelinin personelden mahsubu hususunda Ziraat Bankası A.Ş. ile ortak karara varılamamış ve sözleşmenin imzalanması gerçekleşememiştir.

Sonuç olarak Yapı ve Kredi Bankası ile yeni bir sözleşme imzalamak ya da yeni bir teklif gelinceye kadar eski sözleşme ile devam etmek şeklinde yeni iki seçenek oluşmuştur. Bu doğrultuda yeniden personelimizin görüşlerine anket yoluyla başvurulmuştur.

Bu anket sonuçlarına göre, çalışanlarımızın çoğunluğunun isteği doğrultusunda, sendika ve STK temsilcileri ile birlikte Yapı ve Kredi Bankasıyla yeni sözleşme imzalanması kararı verilmiştir.

Görüldüğü üzere süreç tamamen çalışanlarımızın yaptığı seçimlerle, çalışanlarımızın menfaatini korumak için hassasiyetle yönetilmiştir. Ziraat Bankası A.Ş. ile cayma bedelinin personelden mahsubu hususunda anlaşma gerçekleşebilseydi, Yapı ve Kredi Bankası’na yapılacak ödeme sonrasında 4.675 TL nakit ve kredi kartı kullanıcılarına 1.800 TL değerinde ve 2.000 TL olarak 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde “Para Puan” ödemesi şeklinde olacaktı. Toplam 3800 TL olan bu para puan ödemesini kredi kartı sahibi olmayanlar alamayacaktı.

Yapı ve Kredi Bankasının teklifinin kabul edilmesi ile önceden yatırılan 18050 TL ve yatırılacak olan 11.289 TL değerindeki tutar ile birlikte toplam 29.339 TL promosyon bedeli tahsil edilmiş olacaktır. (Manisa Kulis Haber)

Editör: TE Bilisim